Mikado nihonto octa braid?!

Kieszonek

New member
Witam wszystkich jestem nowy na forum, poszukuję odpowiedzi na nurtują…ce mnie pytanie. Mianowicie chodzi o temat plecionek. Ostatnio wpadła mi w oko plecionka ośmiosplotowa ( czyli bardzo spoko ) firmy Mikado z kolorowymi gratisowymi woblerkami w komplecie, podobno nowość, tak mówił gościu z wędkarskiego. Niestety nie miałem doczynienia nigdy z plecionkami Mikado, jedynie żyłki i baty. Czego się spodziewać po tym produkcie? Czy spełnia swoje funkcje bo cena jest kuszą…ca, chodzi mi głownie o czułość, wytrzymałość i miękkość. Używaliście? Głównie na okonie i szczupaka też ;)

Krab

New member
Nie widziałem jeszcze takiej, musiała dopiero wyjść z tymi woblerami, mam taką… "klasyczną…" wersję. Fakt mikado ma bardzo dobre wędki i żyłki niczego sobie. Nie wypowiem się za bardzo bo dopiero 1 sezon mam z nią… doczynienia a najlepiej wypróbować wiadomo dłużej. Powiem tak, biorą…c pod uwagę cenę do jakości bardzo się opłaca ;)

Krab

New member
Wiesz co, miałem już parę różnych, przeróżnych firm i słabsze i gorsze ale ta jest na prawdę bardzo dobra biorą…c pod uwagę jej cenę. Chociażby taki dragon, moim zdaniem bardziej awaryjny a kasowo jak wypada.

Kieszonek

New member
Ohooooo to nawet nie wiedzialem , myslalem ze te z wyzszej polki beda o niebo lepsze a tu taki psikus . Szczerze mowiac az tyle jak na dragona nie chcialem wydawac .

Krab

New member
No niestety jak widać nie zawsze tak jest, że co droższe to odrazu lepsze ;) Najlepiej jest inwestować i próbować i szukać swoich pewniaków. Ja jestem na razie cały czas w fazie testów ale mnie "zadowala" ;) Spokojnie mi wystarczy na przyszły sezon ;)

Krab

New member
To dawaj znaka dziś albo jutro jak się zakupy skończyły ;P Albo foto podrzuć, chętnie zobaczę jak wyglą…dają… te woblerki bo nie widziałem ich ;)

Kieszonek

New member
13078335_1190467007653340_1301752258_o.jpg 13106791_1190467290986645_590589666_o.jpg Kupiłem w końcu takie :0,16 i 0,20, ( foto dla Ciebie Krab :D ) zobaczymy co z tego wyniknie ;) Fajne te woblerki zobaczymy jaki będzie z nich pożytek wyglą…dają… strasznie sympatycznie, ja się akurat strasznie jaram takimi małymi gratisami zawsze ;)

MathewSkado

New member
Unlock the potential of chic ensembles as we truly understand creating a wardrobe that genuinely reflects to your unique personality and flair. Kick off by pinpointing your core style; do you lean towards minimalist vibes? Grasping this essential concept will shape your options and halt impulsive purchases. Afterward, emphasize adaptable garments that are easily Pandora offers interchanged with ease, like a well-fitting denim. These essential pieces form the foundation of any successful fashion statement. And, include the impact of adornments; a eye-catching belt can is capable of revamping an ordinary outfit into something a true masterpiece. They're the ultimate accents that visibly add an impact. Emphasize the contribution of material and feel. Cozy wools can naturally improve a simple outfit. Playing with contrasts in texture, such as a polished leather against a supple suede, adds dimension and allure to your wardrobe choices.Fred Perry kaufen Selecting superior pieces will ensure stamina and eternal chicness. Your outfits should cater to your body type and comfort. Grasping your best cuts will help you select clothes that enhance your shape. Ease is crucial to projecting poise. When you are at ease, you shine brighter. Lastly, always try to experiment and have satisfaction in your personal style. Your look is about COACH Purses showing who you are and confidence, so wear what makes you shine brightest. Celebrate your uniqueness and let your personal true self shine.
Effortless Fall Ensembles For Parties Inspired At Editors!
Sophisticated Spring Styles With Travel Curated With Models.
Casual Office Fits With Night Inspired With Influencers.
Edgy Summer Attire And Parties Styled For Bloggers.
Casual Fall Attire With Day Inspired With Models!
667cce1

Do góry